Welke Act Krijgt de Laatste Plek Op de Talentstage van het Bevrijdingsfestival Drenthe in Assen?

Foto: Stilet Vormgeving

Het Bevrijdingsfestival Drenthe in Assen presenteert dit jaar een sterrencast met bekende artiesten als Waylon, Meau, Maan, Jannes en 10cc. Naast deze grote namen staan er ook vier podia gereserveerd voor dance acts, regionaal en lokaal talent. De organisatie zoekt momenteel nog naar de laatste act die de Talentstage gaat vervolledigen.

De Talentstage is bedoeld voor bands, singer-songwriters, spoken-wordartiesten en dj’s. Geïnteresseerde kandidaten kunnen zichzelf aanmelden tot 20 februari. De organisatie selecteert uit alle inzendingen de geschikte kandidaat die de laatste plek op de Talentstage zal krijgen. Om in aanmerking te komen, moeten de kandidaten een korte beschrijving van hun act en een link naar een live opname meesturen.

Ben je een act die over het hoofd is gezien of helemaal nieuw is in het Drentse popcircuit? Aarzel dan niet en meld je aan voor de Talentstage door een mail te sturen naar erik@kunstencultuur.nl. Er is nog maar een maand om de laatste plek op het Bevrijdingsfestival Drenthe te bemachtigen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Press ESC to close